Meinasin tehdä ihan tavallisen kääretortun, mutta ajattelin, että neliskanttinen olisi helpompi koristella kuin rullattu. Halusin päästä kokeilemaan kermaruusujen tekoa. Ohjeen katsoin Kinuskikissalta. Pursotin ruusut Flora Vispistä. Ensimmäisistä kahdesta tuli hienoimmat, luulen että sen jälkeen kerma alkoi olla jo liian lämmintä :/ Kuinka nopeasti ne oikein pitää tehdä..?

1246884161_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pursotukset on melko runsaat, kermaakin taisi mennä useampi purkki. 8-sakarainen tylla taitaa kuitenkin olla hieman liian iso minun käyttööni. Lehtiäkin piti pursotella ihan kaikkialle, minne vaan mahtui. Lehden pää olisi tosi hankala saada nätiksi ja sitä piti sitten harjoitella:)

1246883965_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1246883913_img-d41d8cd98f00b204e9800998e