Äitini lupasi eilen käyneillä vieraille, että tulkaa huomenna uudestaan niin on sitten kakkua tarjolla. Eihän siinä sitten muu auttanut kuin ruveta paistamaan kakkua:) Ajatuksena oli tehdä jotain kukkalaatikkokakun tyylistä, joka löytyy kirjasta Unelmakakut, mutta kukkani olivatkin vastaavanlaiseen kakkuun hieman liian pieniä. Tilasin kukkamuottisarjan Confetista ja kuvittelin, että sitten osaan tehdä hienoja kukkia, mutta se kukan tekotaito olisi kai pitänyt tilata erikseen... Täytyy jatkaa harjoittelua. Kukat tein eilen marsipaanista, eivätkä ne kerenneet juurikaan kuivaa. Tilasin myös 6-sakaraisen tähtityllan, josta pidän paljon, sillä en saa tehtyä sellaisia mammuttipursotuksia kuin isommalla, kerman määrä pysyy aisoissa:) Koripunostylla on myös uusi ja pitihän sitäkin päästä heti kokeilemaan. 

1246885046_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kakun väliin laitoin Flora Vispiä, johon sekoitin vaniljarahkan sekä sitruunan mehua, sekä vadelmamarmeladia pohjalle.

1246884645_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yllättävän vaikeaksi on osoittautunut tarpeeksi ison kakkulautasen valitseminen. Olen nyt tehnyt suomikakun, kermaruusukakun ja tämän, kaikki liian pienelle lautaselle. Lautasissa on myös ollut melko melko korkea reuna, mikä ei erityisesti helpota pursotusta...