Kävin kesäkuun lopulla Italiassa ja siitä asti on ollut mietinnässä ensimmäinen "muotokakku", mikäs muu tietysti kuin Colosseum:)

1247080191_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1247079982_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vähän jykevän rakennuksen linjat pehmenivät, enkä uskaltanut tehdä ylimmästä renkaasta kovin ohutta. Ikkunoita (tai oikeastaan kai ovia) vartenkin oli suuret suunnitelmat, mutta pelkistyivät sitten matkan varrella. Sokerimassa jäi melkein ihonväriseksi, vaikka yritin saada siitä vaaleanruskeaa:/ Enkä osannut kuitenkaan varata massaa tarpeeksi paljon ja alareuna jäi huonoksi, tursotin siihen sitten vähän kermatähtiä. Parempi olisi kuitenkin ollut ilman. Käytin kaulimisessa apuna muovikelmua ja sen kanssa oli kyllä paljon helpompi saada massa kaulittua ilman, että jäi alustaan kiinni, sekä siirrettyä.

1247079925_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Reunan korkeamman osan tein erikseen kääretorttulevystä. En muistanut palasta leikatessani huomioida kakun täytteiden tuomaa lisäkorkeutta ja jäi vähän suunniteltua pienemmäksi. Väliin laitoin Eben täytteen tästä kakusta. Tosin vaihdoin tuorejuuston maustamattomaan ja laitoin lisäksi sitruunarahkan ja vähän sitruunanmehua. Laitoin täytteen jääkaappiin jähmettymään ennen kakun väliin laittoa, kun minulla ei oikein ollut sopivaa astiaa, johon olisin saanut kakun koottua. Pastavärin käyttökin vaatii harjoittelua, ei se ollutkaan niin tummaa/vahvaa kuin olin kuvitellut.